Herkese iyi forumlar kolay kolay böyle konular açmam, hiç açmadım da
Bu kumarın zevki herşeyden ve herkesten üstün geldi ve gelmeye devam ediyor.
Tüm ailemle aram bozuk uzağız bayadır evlendik evimizi başka şehire taşıdık eşim ile şimdi bir darbede ondan geldi evdende çıktım yine kumar yüzünden.. bineceğim bir otobüse bakalım sadece montum kırık telefonum ve 3 gb kalmış internetim ile
Bunları anlatmam belki yanlış sizin için ama uzun süredir o kadar yalnız ve arkadaşsız kaldım ki içimi buraya dökmek istedim.
Uzun lafın kısası az bile olsa iradeniz sağlamsa bunu bırakın
Sizi yormak istemezdim hakkınızı helal edin hepinizi ayrı ayrı seviyorum dostlar iyi forumlar tekrar bol şanslar
Şu dalgayı çıkard gölgesinde bi rakı balık yapalım ne o bee saygı duruşuna geçelimSenin ben kafanı
S..
Sen cansın can allah razı olsun iyiyim şuanSiginacak bir liman bulduysan konum dost
😂Yıllardır bırakamıyodum bu yazı hayatımı değiştirdi kumarı bıraktım teşekkürler
bu arkadaş her konuda çıkıp işi dalgaya vuruyor böyle herhalde senin hiç sıkıntın olmamış şu hayattaYıllardır bırakamıyodum bu yazı hayatımı değiştirdi kumarı bıraktım teşekkürler
Yazıyı okumadım sonundaki iradeye sahip çıkalım kısmı için teşekkür ettimbu arkadaş her konuda çıkıp işi dalgaya vuruyor böyle herhalde senin hiç sıkıntın olmamış şu hayatta
aslinda tamamen yalnız kalmak da fena değil ha. Böyle eskiden gözlerinle görmlemediğin şeyleri görmeye başlıyosun. Kalbini hissediyosun. Ama gördüğün şeyler genelde kötü oluyor; yalan, ahlaksızlık, riyakarlik vs. Sonra geriye yaslanıp s...et deyince, eğer batık durumda değilsen; yaşadığını hissediyosun kenksszEvliysen eşini cocugunu falan seç dost siktiret kumarı tamamen yanliz kalirsin şuan hiç degilse bi kurtarma payin var bence aile ve eş önemli
Mizah mizahŞu dalgayı çıkard gölgesinde bi rakı balık yapalım ne o bee saygı duruşuna geçelim
Her başlıkta birilerine sokup çıkarıyosun
O salağın teki kanka 😎İşi neden dalgaya vurdun?
sen niye her konunun altına aynı şeyi yazıyorsun Challence felan mı yapıyorsun abicim yaş kaç 13 müSenin ben kafanı
S..
8sen niye her konunun altına aynı şeyi yazıyorsun Challence felan mı yapıyorsun abicim yaş kaç 13 mü
Sevinsen sevincini paylasacak insan yok uzulsen onada yok bumu yasamak varmisin yokmusun belli degilaslinda tamamen yalnız kalmak da fena değil ha. Böyle eskiden gözlerinle görmlemediğin şeyleri görmeye başlıyosun. Kalbini hissediyosun. Ama gördüğün şeyler genelde kötü oluyor; yalan, ahlaksızlık, riyakarlik vs. Sonra geriye yaslanıp s...et deyince, eğer batık durumda değilsen; yaşadığını hissediyosun kenkssz
12 de benden
🧐12 de benden
🍌🍌🍌🍌🍌12 de benden