Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Herşeyi Bıraktık, Seni Bırakamadık Kumar..

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,600
26,463
113
Siginacak bir liman bulduysan konum dost
Herkese iyi forumlar kolay kolay böyle konular açmam, hiç açmadım da

Bu kumarın zevki herşeyden ve herkesten üstün geldi ve gelmeye devam ediyor.

Tüm ailemle aram bozuk uzağız bayadır evlendik evimizi başka şehire taşıdık eşim ile şimdi bir darbede ondan geldi evdende çıktım yine kumar yüzünden.. bineceğim bir otobüse bakalım sadece montum kırık telefonum ve 3 gb kalmış internetim ile
Bunları anlatmam belki yanlış sizin için ama uzun süredir o kadar yalnız ve arkadaşsız kaldım ki içimi buraya dökmek istedim.

Uzun lafın kısası az bile olsa iradeniz sağlamsa bunu bırakın

Sizi yormak istemezdim hakkınızı helal edin hepinizi ayrı ayrı seviyorum dostlar iyi forumlar tekrar bol şanslar

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,565
3,775
113
Evliysen eşini cocugunu falan seç dost siktiret kumarı tamamen yanliz kalirsin şuan hiç degilse bi kurtarma payin var bence aile ve eş önemli

alkansglm

Ne dersin biraz gezintiye çıkalım mı?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
803
329
63
Yıllardır bırakamıyodum bu yazı hayatımı değiştirdi kumarı bıraktım teşekkürler
bu arkadaş her konuda çıkıp işi dalgaya vuruyor böyle herhalde senin hiç sıkıntın olmamış şu hayatta

bekircantas

Cursed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,198
819
113
Evliysen eşini cocugunu falan seç dost siktiret kumarı tamamen yanliz kalirsin şuan hiç degilse bi kurtarma payin var bence aile ve eş önemli
aslinda tamamen yalnız kalmak da fena değil ha. Böyle eskiden gözlerinle görmlemediğin şeyleri görmeye başlıyosun. Kalbini hissediyosun. Ama gördüğün şeyler genelde kötü oluyor; yalan, ahlaksızlık, riyakarlik vs. Sonra geriye yaslanıp s...et deyince, eğer batık durumda değilsen; yaşadığını hissediyosun kenkssz

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,382
6,025
113
irade saglamsa birakin denmez oynayın denir.Cunku iradesi saglam biri ne yaparsa yapsin hic bir sey yikamaz. Hayatinin merkezine neyi koyarsan onun kölesi olursun, bu kumar olur baska bir sey olur hic fark etmez.

özet : biz tassek avuclamiske

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
Şu dalgayı çıkard gölgesinde bi rakı balık yapalım ne o bee saygı duruşuna geçelim
Her başlıkta birilerine sokup çıkarıyosun
Mizah mizah
Alkol sağlığa zararlı !
Kumarı hobi haline getir !
İyi forumlar sahip !
Sana nasıl yardım edebilirim 🤔

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
255
97
28
Biz tanrının lanetlediği mallarız bu bok çukurunda debelendikçe dibe batıyoruz yalanlarda boğuluyoruz. Hayatı eksik yaşıyoruz

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,565
3,775
113
aslinda tamamen yalnız kalmak da fena değil ha. Böyle eskiden gözlerinle görmlemediğin şeyleri görmeye başlıyosun. Kalbini hissediyosun. Ama gördüğün şeyler genelde kötü oluyor; yalan, ahlaksızlık, riyakarlik vs. Sonra geriye yaslanıp s...et deyince, eğer batık durumda değilsen; yaşadığını hissediyosun kenkssz
Sevinsen sevincini paylasacak insan yok uzulsen onada yok bumu yasamak varmisin yokmusun belli degil