Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Herşeyi Bıraktık, Seni Bırakamadık Kumar..

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
Sert konuşmak istemiyorum ama şunları söylemek zorundayım, borçları kapatacak , sizi bu girdaptan kurtaracak, hayatınızı düzene sokmaniz için fırsat telakki edecegini sandığınız o paralari hiçbir zaman, ebediyyen kazanamayacaksınız.Ben tanrı değilim ama birçoğumuzun sonu böyle hatta daha kotu olacak ve bitecek.Bugun yere tükürüp, kendini tokatlayip, Lanet olsun ! derseniz ve ölünceye kadar bu lanete bulaşmayacağınız sözünü verir ve tutarsanız sizin için İndependent Day bugün olacak.Yok ! bu çukurun sonu yok .Bunu üzülerek söylüyorum.
%1000 beyin 🧠

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,466
4,030
113
Eşek 69 mu yapacak o ne öyle ? amg
Bir söz söylüyorsan ne anlama geldiğini öğren amk 😂 eşek ölürse ancak siki güneş görür ters dönünce onun dışında siki güneş görmez ki 🤣🤣 yani burda eşek tabi temsili eşek bizleri temsil ediyor kumarda kazanç ancak bu şekilde olur diyor yani 😂😂

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
457
63
Bir söz söylüyorsan ne anlama geldiğini öğren amk 😂 eşek ölürse ancak sıkı güneş görür ters dönünce onun dışında sıkı güneş görmez ki 🤣🤣 yani burda eşek tabi temsili eşek bizleri temsil ediyor kumarda kazanç ancak bu şekilde olur diyor yani 😂😂
Sen mesajimi tekrar tekrar oku 10.000 defa demek istediğimi belki anlarsın hala anlamazsan fazla da şey yapma kafayı yakarsın 😉

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
Geçmiş olsun dost hakkında hayırlısı olur daha 25 yaşındayız inşallah bırakacağım bakalım ben de çok fazla daldık içine çıkamıyoruz @besiktaslitl
Nerelerdesin sen la yoksun 🙋🏽‍♂️
Umarım senin için herşey yolundadır 🧘🏽‍♂️

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,594
3,347
113
1 ev parası 1 araba ve üste 1.5 m borçlanmaş bir kumar bagimlisi olarak şunu söylüyorum [ KUMAR EN DELIKANLIYIM DIYEN ] Adami bile bozar ama bugün ama yarın bir gün bu batağa herkes düşecek belki de her 100 kişiden sadece 10kisi bu cehennemden kurtarabilecek evliliğin bitti sadece resmiyette bugün yarın sokaklarda yaşamaya yakınım allah kimseyi bu illete bulaştırmasin Şerefinize dostlarım.

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
irade saglamsa birakin denmez oynayın denir.Cunku iradesi saglam biri ne yaparsa yapsin hic bir sey yikamaz. Hayatinin merkezine neyi koyarsan onun kölesi olursun, bu kumar olur baska bir sey olur hic fark etmez.

özet : biz tassek avuclamiske
%1 milyon 🥲✍🧠