Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Herşeyi Bıraktık, Seni Bırakamadık Kumar..

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,745
1,106
113
senin şu forumda bir kişiye katkı da bulunacak herhangi bir yazı yazdığını görmedim illa ki vardır ama hayatı iplemediğin çok bariz insanların hayatlarını kendi hayatın gibi zannediyorsun sanırım

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,571
25,178
113
senin şu forumda bir kişiye katkı da bulunacak herhangi bir yazı yazdığını görmedim illa ki vardır ama hayatı iplemediğin çok bariz insanların hayatlarını kendi hayatın gibi zannediyorsun sanırım
Benim derdim nerdeyse hepinizin 20-30 katıdır emin ol ama forumda konu açıp bunu paylaşmıyorum hele bide bunları yapan evli biriyse zerre umrumda olmaz oo bide çocuğu varsa imkanım olsa şikayet ederim çocukların hayatını kurtarırım bir adam kumar yüzünden evini çocuğunu mutsuz edemez ediyoss zaten adam değildir buda bana ciddiye almama hakkı verir saygılar

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,745
1,106
113
Benim derdim nerdeyse hepinizin 20-30 katıdır emin ol ama forumda konu açıp bunu paylaşmıyorum hele bide bunları yapan evli biriyse zerre umrumda olmaz oo bide çocuğu varsa imkanım olsa şikayet ederim çocukların hayatını kurtarırım bir adam kumar yüzünden evini çocuğunu mutsuz edemez ediyoss zaten adam değildir buda bana ciddiye almama hakkı verir saygılar
şöyle biraz ciddi ol teşekkürler herkesin derdi kendisine zordur

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
% 2 milyon 🧠

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,881
2,970
113
irade saglamsa birakin denmez oynayın denir.Cunku iradesi saglam biri ne yaparsa yapsin hic bir sey yikamaz. Hayatinin merkezine neyi koyarsan onun kölesi olursun, bu kumar olur baska bir sey olur hic fark etmez.

özet : biz tassek avuclamiske

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,571
25,178
113
şöyle biraz ciddi ol teşekkürler herkesin derdi kendisine zordur
Ben zaten hep ciddiyim mesela iş arama konularına bak çoğuna yardımcı oldum kalacak yer bile ayarladım otelle konuşuyorum yarın biri gelicek ben yolladım diyorum ertesi gün soruyorum ne gelen var ne giden ben biraz resme geniş bakıyorum hepsi bu

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
Ben zaten hep ciddiyim mesela iş arama konularına bak çoğuna yardımcı oldum kalacak yer bile ayarladım otelle konuşuyorum yarın biri gelicek ben yolladım diyorum ertesi gün soruyorum ne gelen var ne giden ben biraz resme geniş bakıyorum hepsi bu
🧐

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,745
1,106
113
dm atar mısın bana

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,820
7,711
113
Herkese iyi forumlar kolay kolay böyle konular açmam, hiç açmadım da

Bu kumarın zevki herşeyden ve herkesten üstün geldi ve gelmeye devam ediyor.

Tüm ailemle aram bozuk uzağız bayadır evlendik evimizi başka şehire taşıdık eşim ile şimdi bir darbede ondan geldi evdende çıktım yine kumar yüzünden.. bineceğim bir otobüse bakalım sadece montum kırık telefonum ve 3 gb kalmış internetim ile
Bunları anlatmam belki yanlış sizin için ama uzun süredir o kadar yalnız ve arkadaşsız kaldım ki içimi buraya dökmek istedim.

Uzun lafın kısası az bile olsa iradeniz sağlamsa bunu bırakın

Sizi yormak istemezdim hakkınızı helal edin hepinizi ayrı ayrı seviyorum dostlar iyi forumlar tekrar bol şanslar
Üzülme dost zaman herşeyin ilacıdır.. Umarım güzel günler yakındır.. Sıkma canını..