- 1,160
- 1,275
- 113
Senden mi öğrenicemVerdiğin Üslup doğru değil
Biraz daha kibar ol
Senden mi öğrenicemVerdiğin Üslup doğru değil
Biraz daha kibar ol
Brom burada usluplu olursan daha hoş olur, kimsenin kalbini kırmaya gerek yok.. Lütfen sevgi ve saygı gsterelim birbirimize..Senden mi öğrenicem
Eniştem keyifli forumlar, seviliyorsun..Sabribey 🙋🏽♂️
Adam burada gelip içini dökmüş neyin dalgasını yapıyor şahış? Ben hak edene hak ettiğini söylerim evet herkes herkese saygılı olmak zorunda HER KONUDABrom burada usluplu olursan daha hoş olur, kimsenin kalbini kırmaya gerek yok.. Lütfen sevgi ve saygı gsterelim birbirimize..
Ama olsun yinede kimseyi kırmaya gerek yok, sevgiler, saygılar..Adam burada gelip içini dökmüş neyin dalgasını yapıyor şahış? Ben hak edene hak ettiğini söylerim evet herkes herkese saygılı olmak zorunda HER KONUDA
🥲🔮🗝Eniştem keyifli forumlar, seviliyorsun..
SatıcıÇok pişmanım pazar günü bir miktar para kazanıp bu işi noktalamak bu ayı eve yansıtmadan kurtarmak ve birdaha sizlerle görüşmemek istiyorum
1.5m borcmu ovv valla dost Allah sonumuzu hayır etsin1 ev parası 1 araba ve üste 1.5 m borçlanmaş bir kumar bagimlisi olarak şunu söylüyorum [ KUMAR EN DELIKANLIYIM DIYEN ] Adami bile bozar ama bugün ama yarın bir gün bu batağa herkes düşecek belki de her 100 kişiden sadece 10kisi bu cehennemden kurtarabilecek evliliğin bitti sadece resmiyette bugün yarın sokaklarda yaşamaya yakınım allah kimseyi bu illete bulaştırmasin Şerefinize dostlarım.
herkesin hayatı kendince zordurSana bir hayat yazarım !
Hayatın boyunca sorguya çekersin kendini !
Türkiye' de yaşayanların hayatı ayrıca zordur. Ev almak hayal, araba almak hayal. Hukuk desen yok. İşsizlik var, boş yere açılan birsürü vasıfız üniversitelerle gençlere hayaller satmak var. Dört bir taraftan gelen göç dalgaları var ve işin tuhaf tarafı da mülteciler gitsin diye twitter paylaşımı yapınca karakola ifadeye çağrılmak var. Türkiyeyi her taraftan istila ediyorlar fakat bu bile çok normalleşmiş durumda. Çünkü ortada insanların güvenebileceği bir muhalefet te yok ve en büyük sorun da buherkesin hayatı kendince zordur
Malesef dalga geçenler illaki çıkıyor adam dert yanmak istemiş bazen insan öyle bir duruma geliyorki dertleşecek sohbet edecek birine ihtiyacı kalıyor herkesin kendine göre dertleri var elbet 2 kez intiharın eşiğinden dönmüş biri olarak söylüyorum bunu kimseyi yargılamak bize düşmez elbetherkesin kendince derdi vardır seninki sana göre büyük bizim ki de bize göre emin konuşma sende. daha kötüleri de vardır emin ol belki de dert dediğimiz şey başkalarının keşkesidir bu bizim içinde geçerli evet doğru diyorsun böyle şeyler burda konusulmayacak konular görüyoruz ki millet eğlenecek yer arıyor konu daşşk muhabbetine dönüyor
Dost inan seni çok iyi anlıyorum bende boşanmış bir insanım kumar yüzünden değil evlendiğim kişi ve ailesi zamanında benim hayatımı allak bullak etmiş lerdi bende tam toparlandim derken elbet bir sıkıntı çıkıyor kumar yüzünden bu hale gelmedim ama malesef bazen insanda yaşama hevesi bırakmıyorlarHepinizin eline yürüğine sağlık dostlar destek oldunuz anlattıklarınızla sağolun var olun
sen nokta koyma kankam biz neyi üzerimize alınıp alınmayacagımızı bilirizSenin kafanı
S..
Nokta işaretlerinin açılımı : seveyim demek
Bazen kısaltıyorum
Birbirimizi en iyi biz anlarızDost inan seni çok iyi anlıyorum bende boşanmış bir insanım kumar yüzünden değil evlendiğim kişi ve ailesi zamanında benim hayatımı allak bullak etmiş lerdi bende tam toparlandim derken elbet bir sıkıntı çıkıyor kumar yüzünden bu hale gelmedim ama malesef bazen insanda yaşama hevesi bırakmıyorlar
Kesinlikleherkesin hayatı kendince zordur
Dost bişey söyleyim mi ?sen nokta koyma kankam biz neyi üzerimize alınıp alınmayacagımızı biliriz