Dostum tebligat geldikten sonra dimi şuan tebligat gelmedi sadece e devlette gözüküyorİlamsız takiplerde 1 hafta içinde borcum yoktur diye itiraz etmen gerek sonra o kız borçun olduğunu kanıtlamak zorunda kanıtlayamazsa birşey olmaz
Sonuç ne olduBu olayı bende yaşadım bi an dedim benim eski manita foruma girip beni mi ifsaliyor djdjdj
Benim hikaye cok absurt reis ama birsey olmadiSonuç ne oldu
İtiraz mı ettin sende icrayaBenim hikaye cok absurt reis ama birsey olmadi
Benim hikaye roman olur dost adim soy isim var olmasa anlatırdım djdjdjİtiraz mı ettin sende icraya
Anladım dostBenim hikaye roman olur dost adim soy isim var olmasa anlatırdım djdjdj
Kızın üstüne ne aldın sattın kankaBenim hikaye roman olur dost adim soy isim var olmasa anlatırdım djdjdj
Dostum kızın numarasını ver bir şey danışacak arkadaş 😂Dostum anlamıyor musunuz ödedim defalarca ödedim yine geldi kumar oynadığımı biliyordu geri almicam diyerek verdi para telefon değiştirdiğimden onun delilleri yok şimdi hattımı değiştirdiğim için bunu yaptı ben yine yazsam ona yine kaldırır takibi ben ödemeden bir yol bulmaya çalışıyorum bunu o hakketti.
Aynen dost birde numara paylaşmaktan dava açsınDostum kızın numarasını ver bir şey danışacak arkadaş 😂
Barışın mesele kapansın seni gerçekten sevmese o kadar parayi vermezdi daha iyisini bulamazsınAynen dost birde numara paylaşmaktan dava açsın
knka benim anlamadığım şey yani kızdan önce paramı aldın borçlandın sonra borcunu ödedin ben orasını anlamadım?Aynen dost birde numara paylaşmaktan dava açsın
Öyle olmuyor kanka benim peşimde de bir kız var eski sevgilim kurtulamıyorsun bazen intihar mı etmedi engelleyince kapıma mı gelmedi 1 yıldır kurtulmaya çalışıyorum hâlâ kurtulabilmis değilim son çare polise gitmeyi düşünüyorumBarışın mesele kapansın seni gerçekten sevmese o kadar parayi vermezdi daha iyisini bulamazsın
Muhtarlara sor muhtarlara bırakabiliyorlarDostum tebligat geldikten sonra dimi şuan tebligat gelmedi sadece e devlette gözüküyor
Aldım ödedim dedim kumar oynuyorum ben böyle bir hastalığım var yani bu para meseleleri hep olacak diye oda olsun dedi borç olarak vermicem artık dedi en son artık hep para yüzünden bana üstten konuşmaya başladı bende hattımı değiştirdim engelledim bunu şimdi icra takibi açtırmış.knka benim anlamadığım şey yani kızdan önce paramı aldın borçlandın sonra borcunu ödedin ben orasını anlamadım?
Bazılarına borç yazmış bazıları boş açıklamasız parça parça hep 5 bin 10 bin 25 bin gibiDostum sana şöyle bir akıl vereyim sana gelen para hangi banka hesabına geldi gelen transferde dekontta borç mu yazıyor eğer dekonta borç yazmamışsa normal para transferi veya bireysel ödeme yazıyorsa git deki ben elden para verdim onun dekontkari bunlar işin içinden sıyrıl ama havale yaparken borç yazmışsa ödenek zorunda kalırsın önce o dekontkari bulup incelemen lazım açıklamada ne yazıyor
Başına gelmezse anlamazsın dostum size borcumu 2 3 kere verdim diyorum kadının hastalığı ona muhtaç olmam onunla sevgili olmam için sürekli para muhabbeti oldu çünkü borcumu ödediğimde bırakıyordum konuşmayı engelliyordum o bi şekil ulaşıp engeli açtırıyordu şimdi hattımı değiştirdim diye bunu yaptı devam etsem ederdim amacım çakallık değil süreyi uzatmak.çakallık yapacaksın aklın sıra beter ol la