Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcraya İtiraz

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
İlamsız takiplerde 1 hafta içinde borcum yoktur diye itiraz etmen gerek sonra o kız borçun olduğunu kanıtlamak zorunda kanıtlayamazsa birşey olmaz
Dostum tebligat geldikten sonra dimi şuan tebligat gelmedi sadece e devlette gözüküyor

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,276
2,831
113
Dostum anlamıyor musunuz ödedim defalarca ödedim yine geldi kumar oynadığımı biliyordu geri almicam diyerek verdi para telefon değiştirdiğimden onun delilleri yok şimdi hattımı değiştirdiğim için bunu yaptı ben yine yazsam ona yine kaldırır takibi ben ödemeden bir yol bulmaya çalışıyorum bunu o hakketti.
Dostum kızın numarasını ver bir şey danışacak arkadaş 😂

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,276
2,831
113
Barışın mesele kapansın seni gerçekten sevmese o kadar parayi vermezdi daha iyisini bulamazsın
Öyle olmuyor kanka benim peşimde de bir kız var eski sevgilim kurtulamıyorsun bazen intihar mı etmedi engelleyince kapıma mı gelmedi 1 yıldır kurtulmaya çalışıyorum hâlâ kurtulabilmis değilim son çare polise gitmeyi düşünüyorum

hsnrncbr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
567
195
43
Dostum sana şöyle bir akıl vereyim sana gelen para hangi banka hesabına geldi gelen transferde dekontta borç mu yazıyor eğer dekonta borç yazmamışsa normal para transferi veya bireysel ödeme yazıyorsa git deki ben elden para verdim onun dekontkari bunlar işin içinden sıyrıl ama havale yaparken borç yazmışsa ödenek zorunda kalırsın önce o dekontkari bulup incelemen lazım açıklamada ne yazıyor

cano99

Hepimizin ortak noktası DİP
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
456
297
63
Beyler forumun huzurunu kaçıracak her türlü söylev yasaktır.
Kardeşim 3 gün gir çık yapacan Marmara açığa kesbişolsun

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
490
157
43
çakallık yapacaksın aklın sıra beter ol la :D

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
knka benim anlamadığım şey yani kızdan önce paramı aldın borçlandın sonra borcunu ödedin ben orasını anlamadım?
Aldım ödedim dedim kumar oynuyorum ben böyle bir hastalığım var yani bu para meseleleri hep olacak diye oda olsun dedi borç olarak vermicem artık dedi en son artık hep para yüzünden bana üstten konuşmaya başladı bende hattımı değiştirdim engelledim bunu şimdi icra takibi açtırmış.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Dostum sana şöyle bir akıl vereyim sana gelen para hangi banka hesabına geldi gelen transferde dekontta borç mu yazıyor eğer dekonta borç yazmamışsa normal para transferi veya bireysel ödeme yazıyorsa git deki ben elden para verdim onun dekontkari bunlar işin içinden sıyrıl ama havale yaparken borç yazmışsa ödenek zorunda kalırsın önce o dekontkari bulup incelemen lazım açıklamada ne yazıyor
Bazılarına borç yazmış bazıları boş açıklamasız parça parça hep 5 bin 10 bin 25 bin gibi

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
çakallık yapacaksın aklın sıra beter ol la :D
Başına gelmezse anlamazsın dostum size borcumu 2 3 kere verdim diyorum kadının hastalığı ona muhtaç olmam onunla sevgili olmam için sürekli para muhabbeti oldu çünkü borcumu ödediğimde bırakıyordum konuşmayı engelliyordum o bi şekil ulaşıp engeli açtırıyordu şimdi hattımı değiştirdim diye bunu yaptı devam etsem ederdim amacım çakallık değil süreyi uzatmak.