Dostum 4 tanesin de yazıyorsa 3ünde yazmıyorKardeşim, bu para muhabbetlerine girmeseydin iyiydi ama olmuş birkere. Para muhabbeti kumarbaz adamın geneli yaşamıştır muhtemelen. Neyse gelelim konuya Sana gönderdiği dekontlarin açıklamasında borç yazıyor mu ? Bakabilir misin.
İtiraz et mutlaka süresi geçmeden. Kendi isteğiyle gönderdi de. Hicbirsey olmazDostum 4 tanesin de yazıyorsa 3ünde yazmıyor
Bende itirazı eski gönderdiğim 100 küsür ve 30 küsür borç ödemesi açıklaması olan dekontlarla mı yapsam yoksa direk borcum yok şahısa elden para verdim diyerek mi yapsam diye düşünüyorumİtiraz et mutlaka süresi geçmeden. Kendi isteğiyle gönderdi de. Hicbirsey olmaz
Benim elimde mesaj ssi yok oda telefonunu değiştirmişti onunda yok yani mesajla bir şey kanıtlayamaz sadece dekont var elindeİtiraz et mutlaka süresi geçmeden. Kendi isteğiyle gönderdi de. Hicbirsey olmaz
Tarih itibari ile dekontlar birbirini tutmaz. Hicbirsye olmaz itiraz et deli bu de borç yazmış kendi isteği ile yolladı de.Benim elimde mesaj ssi yok oda telefonunu değiştirmişti onunda yok yani mesajla bir şey kanıtlayamaz sadece dekont var elinde
Evet doğru ama deli kendi isteği desem borç diye yazmış derler o yüzden elden şahısa borcumu ödedim daha önce de alacak verecek oldu o borcu da bankadan ödedim buda dekontları diyerek itiraz edicem en mantıklısı buTarih itibari ile dekontlar birbirini tutmaz. Hicbirsye olmaz itiraz et deli bu de borç yazmış kendi isteği ile yolladı de.
Busefer kabul etmis olursun ve kanıt etmen gerekir. Sen bilirsin sonuç olarak onun elinde senet yoksa hicbisey olmaz dostum.Evet doğru ama deli kendi isteği desem borç diye yazmış derler o yüzden elden şahısa borcumu ödedim daha önce de alacak verecek oldu o borcu da bankadan ödedim buda dekontları diyerek itiraz edicem en mantıklısı bu
Anladım direk borcum yok diye itiraz edicem avukata verecek para şuan yok sadece icra dairesine gidip borcum yok diyerek itiraz da bulunucamBusefer kanıt etmen gerekir. Sen bilirsin sonuç olarak onun elinde senet yoksa hicbisey olmaz dostum.
İtiraz dilekçesi ver bulunduğun şehirde.Birde avukatta ücret kitlemiş 20 bin 😂
Avukatına vekalet vermiş her şeyi ona bırakmış büyük ihtimal itiraz eder etmez yeni dava açacak bakalım hayırlısı tebligat gelmesini bekliyorumİtiraz dilekçesi ver bulunduğun şehirde.
Dilekçe başlığına sana gelen tebligattaki icra dairesini yazacaksın.farklı şehir olduğu için 60-100 TL arası bi damga pulu alman gerekecek gitmeden önce pttden al öyle git.
6 ay içinde itiraz iptali açmaları gerekir açmazsa 1 yıl içinde mahkemeye vermesi gerekir.bunları yapmazsa icra düşer.
Geçmiş suç kaydın varmı 2020 öncesi sonrasıAvukatına vekalet vermiş her şeyi ona bırakmış büyük ihtimal itiraz eder etmez yeni dava açacak bakalım hayırlısı tebligat gelmesini bekliyorum
Dostum borçtan dolayı ceza evine girmeyeceğimi bilecek kadar aklım var dolandırıcılık yapmadım şantaj yapmadım taciz etmedim sadece alacak verecek meselesi ne hapisinden bahsediyorsunYa kardeşim benim 3 15 28 42 bu kadar gir çık yaparsın hazırla kendini. Dost acı söyler
Sicilim tertemiz sıkıntı yok bu dolandırıcılık meselesi değil sadece alacak verecek.Geçmiş suç kaydın varmı 2020 öncesi sonrası
Suç kaydın varsa eğer bu ismi unutma.Dostum borçtan dolayı ceza evine girmeyeceğimi bilecek kadar aklım var dolandırıcılık yapmadım şantaj yapmadım taciz etmedim sadece alacak verecek meselesi ne hapisinden bahsediyorsun
Tamam ozaman ilk dosyansa hiç takma ozaman. Ama seni nitelikli dolandırıcılık ile suçlayaacaklarSicilim tertemiz sıkıntı yok bu dolandırıcılık meselesi değil sadece alacak verecek.