Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcraya İtiraz

Ferdanesakarrr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
462
206
43
Kardeşim, bu para muhabbetlerine girmeseydin iyiydi ama olmuş birkere. Para muhabbeti kumarbaz adamın geneli yaşamıştır muhtemelen. Neyse gelelim konuya Sana gönderdiği dekontlarin açıklamasında borç yazıyor mu ? Bakabilir misin.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Kardeşim, bu para muhabbetlerine girmeseydin iyiydi ama olmuş birkere. Para muhabbeti kumarbaz adamın geneli yaşamıştır muhtemelen. Neyse gelelim konuya Sana gönderdiği dekontlarin açıklamasında borç yazıyor mu ? Bakabilir misin.
Dostum 4 tanesin de yazıyorsa 3ünde yazmıyor

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
İtiraz et mutlaka süresi geçmeden. Kendi isteğiyle gönderdi de. Hicbirsey olmaz
Bende itirazı eski gönderdiğim 100 küsür ve 30 küsür borç ödemesi açıklaması olan dekontlarla mı yapsam yoksa direk borcum yok şahısa elden para verdim diyerek mi yapsam diye düşünüyorum

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Tarih itibari ile dekontlar birbirini tutmaz. Hicbirsye olmaz itiraz et deli bu de borç yazmış kendi isteği ile yolladı de.
Evet doğru ama deli kendi isteği desem borç diye yazmış derler o yüzden elden şahısa borcumu ödedim daha önce de alacak verecek oldu o borcu da bankadan ödedim buda dekontları diyerek itiraz edicem en mantıklısı bu

Ferdanesakarrr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
462
206
43
Evet doğru ama deli kendi isteği desem borç diye yazmış derler o yüzden elden şahısa borcumu ödedim daha önce de alacak verecek oldu o borcu da bankadan ödedim buda dekontları diyerek itiraz edicem en mantıklısı bu
Busefer kabul etmis olursun ve kanıt etmen gerekir. Sen bilirsin sonuç olarak onun elinde senet yoksa hicbisey olmaz dostum.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,088
7,162
113
3. Murat'ın kimlik bilgisini bulup deneme bonusu için adına hesap açanlar adama ahlak dersi veriyor

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,298
1,291
113
Birde avukatta ücret kitlemiş 20 bin 😂
İtiraz dilekçesi ver bulunduğun şehirde.
Dilekçe başlığına sana gelen tebligattaki icra dairesini yazacaksın.farklı şehir olduğu için 60-100 TL arası bi damga pulu alman gerekecek gitmeden önce pttden al öyle git.

6 ay içinde itiraz iptali açmaları gerekir açmazsa 1 yıl içinde mahkemeye vermesi gerekir.bunları yapmazsa icra düşer.

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
İtiraz dilekçesi ver bulunduğun şehirde.
Dilekçe başlığına sana gelen tebligattaki icra dairesini yazacaksın.farklı şehir olduğu için 60-100 TL arası bi damga pulu alman gerekecek gitmeden önce pttden al öyle git.

6 ay içinde itiraz iptali açmaları gerekir açmazsa 1 yıl içinde mahkemeye vermesi gerekir.bunları yapmazsa icra düşer.
Avukatına vekalet vermiş her şeyi ona bırakmış büyük ihtimal itiraz eder etmez yeni dava açacak bakalım hayırlısı tebligat gelmesini bekliyorum

cano99

Hepimizin ortak noktası DİP
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
456
297
63
Ya kardeşim benim 3 15 28 42 bu kadar gir çık yaparsın hazırla kendini. Dost acı söyler

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
929
439
63
Ya kardeşim benim 3 15 28 42 bu kadar gir çık yaparsın hazırla kendini. Dost acı söyler
Dostum borçtan dolayı ceza evine girmeyeceğimi bilecek kadar aklım var dolandırıcılık yapmadım şantaj yapmadım taciz etmedim sadece alacak verecek meselesi ne hapisinden bahsediyorsun