- 3,365
- 871
- 113
Bol şans
Belkıdk olmus 43 bencesı mı kalmıs dost
manav sponsor dost payfıx yaz dıyelı 35 dk olmusDost cebinde paran yok nasıl gondercen
O kim latahtalıkoy 10 dk once onlınemıs dost dıkkat et ankara cıvarındaydı o
sende ankaradasın
sen muhabbetı bılmıyon dost bosverO kim la
+1Manavcı dost çekimi ver hemen uzaklaş o siteden
Merak ederim ben böyle boşver li şeyleri anlat dostsen muhabbetı bılmıyon dost bosver
Payfixin geçtiği cümlede cevap vermedin hee büyüksün dostmanav sponsor dost payfıx yaz dıyelı 35 dk olmus
cevap vermedım daha
bosver kanka la bos muhabbet zatenMerak ederim ben böyle boşver li şeyleri anlat dost
Boşuna jet fadıl demiyorlar dost hakkını veriyorsunyanlıs mesajlar yazıp duzenlıyon mesajları dost gozumuzden kacmıyor
Bisey olmuş gene mahoaga tahtalikoy biseyler dönüyor merak ettim=)bosver kanka la bos muhabbet zaten
Bu aralar beğeni atıp çıkıyor dost foruma sıfır katkı. Gör bunları başkan görtahtalıkoy 10 dk once onlınemıs dost dıkkat et ankara cıvarındaydı o
sende ankaradasın
maho senarist dost maho cıkar pıyasaya yıneBisey olmuş gene mahoaga tahtalikoy biseyler dönüyor merak ettim=)
Dost siteden uzaklas cekim gelinceCekimi verdik dostlar
Mahoyu anarken besmele ile basla dost carpilirsin sahtekarlık alemi ondan ders almak icin sıraya girdi dost öyle büyük nami var sırtlan dostumuzunBisey olmuş gene mahoaga tahtalikoy biseyler dönüyor merak ettim=)
Neyin pususu bu @mahoagamaho senarist dost maho cıkar pıyasaya yıne