- 32,857
- 14,196
- 113
500 aldık kaybettik portumuesaa
Allah var dün varya senle ridoya fener iy 1 gol atsaydı direk aklimdaydnz onu bile yaptirmadilar kanser ettiler agaRol yokmuş m 😆😆😆😆
Nerden aldn aga500 aldık kaybettik portumuesaa
Z slot 1 gol atsa 1548 oluyordu yaNerden aldn aga
Gecen gün güzel kombin yaptın begendim ama temiz aldinZ slot 1 gol atsa 1548 oluyordu ya
Ahanda geldi memleketin abisi hosgeldin murom
Hışş bana bak neyin başkanısın sen bakim 🤣Rol yokmuş m 😆😆😆😆
Para olsa öyle çok yakaliyomGecen gün güzel kombin yaptın begendim ama temiz aldin
Dost evlere uzak naptin sen öyle ya banada yaramıyor alkolliyken bende dağıtıyorum kendimide sen nabtin öyle ya aga nasıl oldukioyle2 gün önce alkollüyken olaya bakın, siz siz olun alkolle kumarı karıştırmayın 1 saat 63 k gitti şaka gibi
Vallaha helalinden murooo baskanimPara olsa öyle çok yakaliyom
Valla slota girdim 10 k kaybettim sonra sinirden sporda çıkarrıö diye büyük büyük bastım hepsi gitti maaşı 70 k yaptım diye sevinirken ansızın 0 oldu ekmek parası kalmadıDost evlere uzak naptin sen öyle ya banada yaramıyor alkolliyken bende dağıtıyorum kendimide sen nabtin öyle ya aga nasıl oldukioyle
Kanka senin fotodaki yürüyen cinsellik degilmi😂😂😂😂😂Hışş bana bak neyin başkanısın sen bakim 🤣
Ah be agacim bırak gitmesini lanet gelsin o piskoliji kimseye yasatmasin Allah insan harbiden kötü oluyor ya gittigi ayrı bide piskoliji yönü berbat birsey berbatValla slota girdim 10 k kaybettim sonra sinirden sporda çıkarrıö diye büyük büyük bastım hepsi gitti maaşı 70 k yaptım diye sevinirken ansızın 0 oldu ekmek parası kalmadı
Adamduu adam adam
Benimde çok dilim yandida ama senin baya kötü olmuş agaValla slota girdim 10 k kaybettim sonra sinirden sporda çıkarrıö diye büyük büyük bastım hepsi gitti maaşı 70 k yaptım diye sevinirken ansızın 0 oldu ekmek parası kalmadı
Masadakı şeytanı bile dolandırıp domalttik 😂🤣Adamduu adam adam
Mayko hesapta para varmı maç vercem gelcekBenimde çok dilim yandida ama senin baya kötü olmuş aga
Bekarmısın dostValla slota girdim 10 k kaybettim sonra sinirden sporda çıkarrıö diye büyük büyük bastım hepsi gitti maaşı 70 k yaptım diye sevinirken ansızın 0 oldu ekmek parası kalmadı
😂😂😂😂😂😂 ganyotcu nediyor abi benim bir dünya infazim var ben ilerlerim abii😂😂Masadakı şeytanı bile dolandırıp domalttik 😂🤣