Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mayko78 / Muhabbet Masası

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,312
4,306
113
2 gün önce alkollüyken olaya bakın, siz siz olun alkolle kumarı karıştırmayın 1 saat 63 k gitti şaka gibi :(

Ekli dosyalar

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,714
12,979
113
2 gün önce alkollüyken olaya bakın, siz siz olun alkolle kumarı karıştırmayın 1 saat 63 k gitti şaka gibi :(
Dost evlere uzak naptin sen öyle ya banada yaramıyor alkolliyken bende dağıtıyorum kendimide sen nabtin öyle ya aga nasıl oldukioyle

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,312
4,306
113
Dost evlere uzak naptin sen öyle ya banada yaramıyor alkolliyken bende dağıtıyorum kendimide sen nabtin öyle ya aga nasıl oldukioyle
Valla slota girdim 10 k kaybettim sonra sinirden sporda çıkarrıö diye büyük büyük bastım hepsi gitti :( maaşı 70 k yaptım diye sevinirken ansızın 0 oldu ekmek parası kalmadı

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,714
12,979
113
Valla slota girdim 10 k kaybettim sonra sinirden sporda çıkarrıö diye büyük büyük bastım hepsi gitti :( maaşı 70 k yaptım diye sevinirken ansızın 0 oldu ekmek parası kalmadı
Ah be agacim bırak gitmesini lanet gelsin o piskoliji kimseye yasatmasin Allah insan harbiden kötü oluyor ya gittigi ayrı bide piskoliji yönü berbat birsey berbat

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,714
12,979
113
Benimde çok dilim yandida ama senin baya kötü olmuş aga