- 18,880
- 13,068
- 113
Osmanim holiganda en yüksek çekimin kaç şimdiye kadar agaagustos 1 den 3üne kadar 100k çektim 3ünden 6sına yedik paraı ag
Osmanim holiganda en yüksek çekimin kaç şimdiye kadar agaagustos 1 den 3üne kadar 100k çektim 3ünden 6sına yedik paraı ag
1.2 dostOsmanim holiganda en yüksek çekimin kaç şimdiye kadar aga
İyi akşam hacı abiİyi akşamlar müminler
Vayyy @Farukbey07 2 Sin he aga1.2 dost
Mayko selam raunbet hakkında bilgin varmı tg den zlot paylaştı diye 5000 tl yatırdım 5000 aldım kaybettim ama 1500 kayıp bonusu aldım 1100 bektkm 3 saat oldu ödenmediKurallar gereği yasak burda dost yönetimin kararı
tesla model y aldim 4.5 hafta sonra batarya perte cıktıVayyy @Farukbey07 2 Sin he aga
Ah be kardeşim zlotun fake telegramidir o gercegi hayatta başka site paylaşmaz rauntbette merdiven altı diye çok duydum ama hiç oynamadim ordan agaMayko selam raunbet hakkında bilgin varmı tg den zlot paylaştı diye 5000 tl yatırdım 5000 aldım kaybettim ama 1500 kayıp bonusu aldım 1100 bektkm 3 saat oldu ödenmedi
Vay arkadaş ya bukadar tesadüf olmaz hatesla model y aldim 4.5 hafta sonra batarya perte cıktı
Tamam zaten kaybettim de nasıl kayıp bonusu verdi şaşırdım o zaman gittiAh be kardeşim zlotun fake telegramidir o gercegi hayatta başka site paylaşmaz rauntbette merdiven altı diye çok duydum ama hiç oynamadim ordan aga
Sakin bak sakın dikkat et tg dedinmi direk aklına dolandirma gelsinTamam zaten kaybettim de nasıl kayıp bonusu verdi şaşırdım o zaman gitti
Bak olduKasam olsa atardım he oranda güzelmiş dakka kaç muro
Tamam tşk dikkat edeceğimSakin bak sakın dikkat et tg dedinmi direk aklına dolandirma gelsin
HelalPara insanı bozar olmayani mutsuz eder ortasida tatmin etmez
Iyi günler
Ulan sevgilim bile unuttu beni sen unutmadin 2 . Yarı diye bisey var 😁@lakelos Kope hani 1.5 olurdu qldkwpkdpw
Aga sen toplam 1.5 üstü girdinUlan sevgilim bile unuttu beni sen unutmadin 2 . Yarı diye bisey var 😁