- 18,880
- 13,068
- 113
Sifirim aga yarını bekliyorm yarin öyle böyle olmiycakMayko hesapta para varmı maç vercem gelcek
Sifirim aga yarını bekliyorm yarin öyle böyle olmiycakMayko hesapta para varmı maç vercem gelcek
Bu maç ilk yarı 1 buçuk üstSifirim aga yarını bekliyorm yarin öyle böyle olmiycak
Kasam olsa atardım he oranda güzelmiş dakka kaç muroBu maç ilk yarı 1 buçuk üst
AynenBekarmısın dost
Ne maçı kankaBeyler holi Türkiye kazanır oran açmış 500 oran 1 tlden
Voleybol kanka yarın 1 deNe maçı kanka
Yav gelsinde kumardasim canın sagolsunKopenhag ust olursa binlira verim cekilis yap konunda dost 😁
Bize bunlarla gel dostKopenhag ust olursa binlira verim cekilis yap konunda dost 😁
Buradayız reisCanlar kurallar çerçevesinde muhabbet konumuz açık kalacaktır silinmeyecektir Canlar bu çatı altında buluşalım.
Hemen yapalım agacim sendeyiz şuan nefesler tutulduKopenhag ust olursa binlira verim cekilis yap konunda dost 😁
Hosgeldin agaBuradayız reis
Iy mi üst olcak maç sonumu agaKopenhag ust olursa binlira verim cekilis yap konunda dost 😁
agustos 1 den 3üne kadar 100k çektim 3ünden 6sına yedik paraı ag2 hafta önce tam tamına 38 k vardı nasıl gitti bende anlamadmak
Nerdesin la gözükmüyon ya parayi vurdun yada battınBuradayız reis
Vallaha öyle osmanim nasıl gidiyor bende anlamiyorum akk sorsan nereye gitti onuda bilmiyorum agaagustos 1 den 3üne kadar 100k çektim 3ünden 6sına yedik paraı ag