- 5,528
- 3,752
- 113
Yok genel ust girdi pardon girdim 😁Aga sen toplam 1.5 üstü girdin
Yok genel ust girdi pardon girdim 😁Aga sen toplam 1.5 üstü girdin
Harika daha ne istiyorsun güzel şans ben de freebet freespin peşindeyim 😂 aramızdaki fark işte@gladio123 ulan ilk yarıdan geldi hepsi 😂😂
Son 5 bini gömdüm 1.0 bağlanmazlarsa bankoUlan sevgilim bile unuttu beni sen unutmadin 2 . Yarı diye bisey var 😁
Copengha gol atmamak için çıkmış sahaya resmen akYok genel ust girdi pardon girdim 😁
Bol şans agaSon 5 bini gömdüm 1.0 bağlanmazlarsa banko
O maçı 1.0 bağlarlarsa yakarım Parker stadyumunuBol şans aga
Şike yapmazlarsa adiler 2.5 üst bile olabilir ama 1.5 üst banko olması lazım aga bankoO maçı 1.0 bağlarlarsa yakarım Parker stadyumunu
Dağıtım var mı@frenkeştayn @musazzers @gfbursa @alisevncc @maltepe @Gfbridvan1907 @Muroo1988 @haydutchavo55 @Gokhandgnc35 @ÖmerBaba @lakelos @pirlo @dost @SabriBey daha sayamadigim herkes canlar muhabbetimiz bol olsun
İyi tarih yazdiniz sizde kusdaslarim benimNelssondan büyük bir hata immobile gole gidiyor immobilleeeeeeeeee beşiktaş 1-0 öne geçiyor 21. saniye
Vay geldi ikigozumDağıtım var mı
Nasılsın cano naberVay geldi ikigozum
İyi diyelim agacim iyi olalım sende nasıl keyifler canoNasılsın cano naber
Cildirmalik resmen resmen sahanin ortasinda indirecen bnlariKope bitirdi bizi hala atamadı angutlar
Şu dakkalar 1 gelse güzel olcak12 şut 0 isabet vay anasını sayın seyirciler
1 0 biticek izleCildirmalik resmen resmen sahanin ortasinda indirecen bnlari
Dur aga enseyi karartma şuan 1 gole bakar açılması bi açsa namussuzlar1 0 biticek izle
İnsanların yarattığı sahte paralar olduğu gibi, paranın da yarattığı sahte insanlar vardır...Para insanı bozar olmayani mutsuz eder ortasida tatmin etmez
Iyi günler