- 13,418
- 8,911
- 113
Ahahahahhahahha kahramanlığın hazin sonu adlı kamu spotu olur o zamanda abiŞimdi bu multi olan adamın parası boşta kalmadı mı erhan . Bi el at şu işe
Ahahahahhahahha kahramanlığın hazin sonu adlı kamu spotu olur o zamanda abiŞimdi bu multi olan adamın parası boşta kalmadı mı erhan . Bi el at şu işe
30 liraya 1080 lira tertemizAl bas 0 a
Biz bi ekibiz erhanım eksiklerimizi tamamlıcaz işte bu şekilde . El at şu işebak benım kafa nasıl calısmadı o işe kurnaz sanardık kendimizi
Tadından yenmez30 liraya 1080 lira tertemiz
sorayım madem cevap vermessek bil ki bannedBiz bi ekibiz erhanım eksiklerimizi tamamlıcaz işte bu şekilde . El at şu işe
Nereyi gitti o köftehor ..Ahahahahhahahha kahramanlığın hazin sonu adlı kamu spotu olur o zamanda abi
BannedNereyi gitti o köftehor ..
kalan parayı çıkmayanlar arasında tekrar çekiliş istiyoruz .sorayım madem cevap vermessek bil ki banned
Birde sana bu üslubun doğru değil diyor ya abi ahahshhahaNereyi gitti o köftehor ..
Sanki kendi yaptığı tilkilik doğruda üsluba takılıyorBirde sana bu üslubun doğru değil diyor ya abi ahahshhaha
30 liranın peşine mi düşelim şimdikalan parayı çıkmayanlar arasında tekrar çekiliş istiyoruz .
Küçümsedi ya la 30 lirayı . Ben gidiyorum30 liranın peşine mi düşelim şimdi
Ben şokKüçümsedi ya la 30 lirayı . Ben gidiyorum
Adam 30 u begenmedı ya laaaa30 liranın peşine mi düşelim şimdi
Ben vefadBen şok
30 u 0 a basıp 1080 almalar diye konuşan adam bi anda 30 liranın peşine mi düşelim dedi . Neydi psikolojide bunun adı iki tne insanın tek bedende olmasıBen şok
Şizofren abi30 u 0 a basıp 1080 almalar diye konuşan adam bi anda 30 liranın peşine mi düşelim dedi . Neydi psikolojide bunun adı iki tne insanın tek bedende olması
Aşk pastam yaptı yine yapacağını ya helal olsun30 lirayı küçümsemedim 30 liraya kendimi küçültmek istemedim nasıl söz tutar mı
Idare eder30 lirayı küçümsemedim 30 liraya kendimi küçültmek istemedim nasıl söz tutar mı