- 107,927
- 159,910
- 113
6 pasın üstünde bekliyorHarry Kane 3 penaltı golü attı diye topu evine götürüyor Lewa 9 dakikada 5 gol atmıştı o formayla. Nereden nereye.. 😄 @Shellac
önüne düşenü atıyor
sekerse de penaltı veriyorlar
6 pasın üstünde bekliyorHarry Kane 3 penaltı golü attı diye topu evine götürüyor Lewa 9 dakikada 5 gol atmıştı o formayla. Nereden nereye.. 😄 @Shellac
Mayko Yeminle onu kaybettim bir arkadaş aradı misafirliğe çıktım ondayım Şu an uyuyakalmışım takılıpKayboldu muromm ses seda yok en son 50 yi 150 yapmisdim katlayip geleyim diyordu gidiş o gidis noldu gardaşıma acaba🤣🤣
Toprağım mekani kapattın mı içerde gocuğum kalmış
Muronun mekanı kapanır mı ya Sence toprağımToprağım mekani kapattın mı içerde gocuğum kalmış
Geç saatlere kadar açık iyiymiş toprağım zabıta gelirse sıkıştır ceplerine 2-3 kuruşta ceza yazmasinlarBuranın mekanı kapanır mı ya Sence toprağım
Muro'nun mekanı hızlı ilerliyor ya zabıta karışmazGeç saatlere kadar açık iyiymiş toprağım zabıta gelirse sıkıştır ceplerine 2-3 kuruşta ceza yazmasinlar
Gözlerimi dinlendiriyoruz fazla yazamiyom bu ara..telefon ışığı iyice rahatsız ediyor,yazıları zor seciyom ..yoksa muhabbet sayfani su gibi akitirdikMuro'nun mekanı hızlı ilerliyor ya zabıta karışmaz
Hiç bakamadım ozellere,,iyi. Olmuş kan emici sitelere..Ozellerin alayı geldi yogunluk oluşmuştur muhtemelen
Hadi şansın bol olsunSigarasizlik çok zor,,kupon gelirse sigarası olmayan 2kisiye cigara ismarlayayim....
Ekli dosyayı görüntüle 620307
Bana bol sans deyip ddDHadi şansın bol olsun
Pacua maçı 4,5 üste al
Ya 4.30 at da gelebilir ama benim tahminim 4,5 üstBana bol sans deyip ddD
Beni yakacak la..alt oynadım ya ben Muro
Takiliyom..zaten benim kuponun tersini oynayan kazanirYa 4.30 at da gelebilir ama benim tahminim 4,5 üst