- 2,323
- 2,969
- 113
Brezilyalilara kaptırdım Meksika'dan aldım. Al gülüm ver gülüm ne anladım bu s.kisten
Sabahı ettin ya dost,,onada şukur ))Brezilyalilara kaptırdım Meksika'dan aldım. Al gülüm ver gülüm ne anladım bu s.kisten
Vay mBrezilyalilara kaptırdım Meksika'dan aldım. Al gülüm ver gülüm ne anladım bu s.kisten
Vay arkadaş yaSabahı ettin ya dost,,onada şukur ))
15 lira kayıp bonusu ile 220 lira aldık oranlara bak tutturdum geri verdikSabahı ettin ya dost,,onada şukur ))
15 lira kayıp bonusu ile 220 lira aldık oranlara bak tutturdum geri verdik
Sigara var sen katla alacağın epi topu 300 tl onu da kendine bırakÜst olan maça gol attir parlament ismarlayayim ..
MK oyununu kim tavsiye ettiyse,hiç sorma benim de başım büyük dertte..nasıl birakacaz bu oyunuTamamen stres bu aviatoru de kim icat ettiyse onun da aq😅
Sanluiz 3/1 yapmıştı gol nere gitii namına köyüm ya ;((Şuna bak o kadar emindim ki avai maçı ilk yarı 2-0 bitecek 10 lira oranı vardı yine İlk yarı bir buçuk üst girdim yine geldi de gitti ama
Ben 2.yari depe verdim gol atamadı baya da iyidi istatistiğiŞuna bak o kadar emindim ki avai maçı ilk yarı 2-0 bitecek 10 lira oranı vardı yine İlk yarı bir buçuk üst girdim yine geldi de gitti ama
İyi para la )50 kuruşa 2 tane 1000x düştü Allah belasını versin
Ya 220'yi pacua maçına girdik İlk yarı bir gol O da geldi 385 oldu Sonra miras al maçının Maç sonu bir buçuk Üstelik 1-0 bitti ilk yarı bir gol olan maç poçova'ya girseydim yine 3,5 üstü olmuştu şansBen 2.yari depe verdim gol atamadı baya da iyidi istatistiği
Nesi iyi ya taç 7 kaldıİyi para la )
Diyom ya reis bı yerden aliyoz bı yere veriyoz.Ya 220'yi pacua maçına girdik İlk yarı bir gol O da geldi 385 oldu Sonra miras al maçının Maç sonu bir buçuk Üstelik 1-0 bitti ilk yarı bir gol olan maç poçova'ya girseydim yine 3,5 üstü olmuştu şans
En iyi kargocu biziz diye yariş yapiyoz dDDiyom ya reis bı yerden aliyoz bı yere veriyoz.