- 15,568
- 2,904
- 113
Vala bilmiyom benim mesajlarik bu konu sayesinde 500 e yaklasti onu biliyom kendime kefilim 😁😁😁Aktif olanlar kim dost . Onu ne gelen payfix atar . Kafa başı 27 den kaç kişi var
Vala bilmiyom benim mesajlarik bu konu sayesinde 500 e yaklasti onu biliyom kendime kefilim 😁😁😁Aktif olanlar kim dost . Onu ne gelen payfix atar . Kafa başı 27 den kaç kişi var
Aynen abi Umut abi ne ile atarsaarkadaslar umuta payfıx atsın umut sıze paparadan yollar
20 kişi papara atar şimdi. Bi liste çıkarsan iyiydi dostAynen abi Umut abi ne ile atarsa
Dost kesene bereketAynen abi Umut abi ne ile atarsa
Kazancın daim olsun Tebrikler güle güle harcaÇekim geldi
Dostum o zaman benim hakkımı @sinansrml63 at sana zahmet 40 Tl yani toplamBeyler adam 10 Kişiye 20 diye dm attı herkese papara atıcam papara yazın payfix atmayın
Tebrikler kesene bereketÇekim geldi
tebrikler kardeşim kazancın daim olsunÇekim geldi
Numaram var sende4 papara bilgisi ulaştı elimize henüz atın hadi
Yok ben vardım dostumWolwerine dostum sen en son gelmedin mi ben mi yanlıs gordum
Aynen öyle hatta kupon yatar diye antipatik bi giriş yaptı konuyaWolwerine dostum sen en son gelmedin mi ben mi yanlıs gordum
Valla ben bi doktora gideyim ozaman dostum gözler bozuldu yada kerizizYok ben vardım dostum
Olum adam 10 kişi demiş hiçmi ölmüşleriyin hayrı yok aq😀Wolwerine dostum sen en son gelmedin mi ben mi yanlıs gordum
Meksika ligi son dkaialrda hep saçma sapn goller oluyor diye dedimAynen öyle hatta kupon yatar diye antipatik bi giriş yaptı konuya
Öyle bişe yok kanka haksız yere gelip ödül alacaksa çıkalım ozaman domalalım sağa solaOlum adam 10 kişi demiş hiçmi ölmüşleriyin hayrı yok aq😀
🤣Öyle bişe yok kanka haksız yere gelip ödül alacaksa çıkalım ozaman domalalım sağa sola