- 27,610
- 25,399
- 113
Bana seç derse 4 kişi seçeriz kendisi seçerse dediklerine atarız dostTakip eden bu kadar kişi yok
Bana seç derse 4 kişi seçeriz kendisi seçerse dediklerine atarız dostTakip eden bu kadar kişi yok
Yok mevzu o değil takip eden kişi sayısı maks 5 hadi 6Bana seç derse 4 kişi seçeriz kendisi seçerse dediklerine atarız dost
Kanka listeden 4 kişi 200 tl çekiliş yap çekim talebi verdim özelden bana papara mefete veya iban at sen dağıtımı yap sana zahmet@tekalali6767
@Beşiktaş
@Hayat1kumar
@Muroo1988
@BORDOMAVİ
@sinansrml63
@Hakan170
@Gfbridvan1907
@Naparuk
@drogba6
Alıyorum ben de o iş dost listemiz budur gözden geçirelim
Tebrik ederimGolllll beeeee güzel iyi oldu
Sen ben tekalali hayat1kumar Muro hakan Sinan bunlar dışında görmedim şans dileme harici yanlış varsa düzeltinBana seç derse 4 kişi seçeriz kendisi seçerse dediklerine atarız dost
Kanka takibi bırakanları alma listeye@tekalali6767
@Beşiktaş
@Hayat1kumar
@Muroo1988
@BORDOMAVİ
@sinansrml63
@Hakan170
@Gfbridvan1907
@Naparuk
@drogba6
Alıyorum ben de o iş dost listemiz budur gözden geçirelim
Evet şimdi takip etmeyenlere çıkar insan deli oluyor o kadar takip ediyorsunYok mevzu o değil takip eden kişi sayısı maks 5 hadi 6
Burdan çek 4 kişi kanka
Ben nerdeykm
Bende varimBurdan çek 4 kişi kanka
İsyan etmek yasak 9 ay 15 gün banlisinEvet şimdi takip etmeyenlere çıkar insan deli oluyor o kadar takip ediyorsun
Arkadaşlar 4 kişi seçeyim mi yoksa 800 zu bölelim mi ?Burdan çek 4 kişi kanka
Beni unutmuşBurdan çek 4 kişi kanka
Eyvallah Kral şimdi çıkmazsa zoruma gitmezBurdan çek 4 kişi kanka
Bende varım unuttun mu en çok ben vardımArkadaşlar 4 kişi seçeyim mi yoksa 800 zu bölelim mi ?
Seç 4 Beşiktaş forması alicaz dahaArkadaşlar 4 kişi seçeyim mi yoksa 800 zu bölelim mi ?
Adam başı %50 at işte Göl gitsinArkadaşlar 4 kişi seçeyim mi yoksa 800 zu bölelim mi ?