- 14
- 2
- 3
ödüyosa yatırıyorum beyler varsa ödeyen ss atıversin be
Resim ss at bekliyoz hadi
Bilemicem ama çekim iptale düşerse anlaki kimlik isticek unutmabenden kimlik istemedi hala bekliyorum valla
İşleme falan alınmamış mk nereden çıkardınİşleme almış bakalım geceye kadar ödeyecek mi
Evet mülki yok çünkü canpazlar sizibiz 1500 ü çekemiyoruz cidden sen 12 k çekeceğine inanıyor musun 😂
Bunlar yüzünden ödeme alamiyonuzYok hayır spin saklayayım dedim çaktılar
ya hiç sorma o kadar salak var ki multi yapıyorlar spin saklama yapıyorlar sonra site neden kimlik istiyor yok dolandırıcı yok şöyle böyleBunlar yüzünden ödeme alamiyonuz
Mail kodu gelmiyor aynenYa mail dogrulanmiyor
Dostum 200 yatırdım 1 x çevirdim 1 k çekim verdim iptal etti bakiyeyi 1 k duzledi 2 inciye çekim verdim yarım saat sonra oda iptal oldu 3, uncuye demin verdim kimlik at dedi belge yuklettiedi yükledim bakalım bunuda iptal edicekmikanki @Mylifee811 tc fotoğrafı falan attınmı yoksa direk yatırım yapıp çekim yaptınmı ya da çevrim istiyomu
Mail nasıl doğruladınDostum 200 yatırdım 1 x çevirdim 1 k çekim verdim iptal etti bakiyeyi 1 k duzledi 2 inciye çekim verdim yarım saat sonra oda iptal oldu 3, uncuye demin verdim kimlik at dedi belge yuklettiedi yükledim bakalım bunuda iptal edicekmi
Sende haklısın reis sonu pişmanlık oluyorKardeş boşver be ufak ufak oyna Makarani yap işte kumardan kimin yüzü gülmüş aw sigara parası alkol parasını çıkarıyorum bana yetiyor valla
belge dediğin tc nin ön arka fotosumuDostum 200 yatırdım 1 x çevirdim 1 k çekim verdim iptal etti bakiyeyi 1 k duzledi 2 inciye çekim verdim yarım saat sonra oda iptal oldu 3, uncuye demin verdim kimlik at dedi belge yuklettiedi yükledim bakalım bunuda iptal edicekmi
Ulan birinemi odemiuo saçmalama 2 kişi hariç kimseye ödemedi şuan dalgamı geciyon sendemi siteden geldin geldiyse. Şöyle bilelimyav birinize ödemiyo 15iniz ödemiyo diyip milletin aklını karistiriyonuz amk