- 172
- 52
- 28
Belgeyi ne kadar sürede onaylıyor ?
he bide belge attınmıBen 1350 çekim verdim geldi
zaten bende onu uyandırıyorum size de millet anlamıyor bak adam durmuş burda ikna etme politikası yapıyor çektim ben inanmayan üye olmasın vs vs niye burda muhattap oluyon milletle site adamı inanmayın buna buna derken o çekim yaptım diyen ....Yav sitenin adamı bunlar aw bu konuyu mod varsa acil kitlemesi lazım bunlar 3 5 kişi yoluna çıkmış milleti dolandiriyor
Hayır istemediler payfix ile yatırım yaptım payfixle çekim talebi vermiştimSenden kimlik istedilermi knk
Atmadım bişey istemedilerhe bide belge attınmı
kanka sen havale ile talep ettin diye belge istemiş olabilirler mi ?Bu site ozaman havale ile odemiuor benimde payfix e gelirse çekim şayet havale ile odemiyo demektir bakacaz
Limit yolu payfixde açtırdım kimlik onaylatipHavale nie cekiyosn zaten havale skntili nie cekmeye calisiyon ki oyle
Yok kanka arkadasda fixle çekti ondanda istedilerkanka sen havale ile talep ettin diye belge istemiş olabilirler mi ?
aga sen bekle bizden birini 2-3 kişi var burada bekleyen bizim gelsin söylicez sanaDostlar durum bu 1,5k yatırma niyetindeyim Ekli dosyayı görüntüle 672580Ekli dosyayı görüntüle 672581
2 k risk edilir ama kefil olmam site ismi benjde birsz tedirgin ediyorKasa 9321 tl oldu ödevlermi bana dolandırıcı gibi geldi de