Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Umutks41 / Kasa 100 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Aga istiyorsanız devam, edeyim hepinize atayım nabıyım ben ne kazandık ki millet 5 k çekiyor iki kişiye 20 tl veriyorlar gidin onlara sitem edin
kım sıteem edıyor ersın bızım hatrımıza attı ya erhan ya umuta atayım dedı parayı begenmeyen bı daha katılmasın

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
1 kişi de cıkıp demiyor ki bu adam burdaydı

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,182
51,404
113
ben sitem etmedim ki bastan beri yoksun dedin ama ayıp belki en cok sinerjiyi ben verdim istersen tek tek kontrol edebilirsin
Dost ayıbı yok gözünü seveyim rolling açmışız burda eğlencesine takip etsen ölür müsün rollinglerde baştan sona takip edilenlere veriliyor zaten buda yapanın insiyatifine bağlı normalde çekiliş yapılıyor yani burda şuan para mevzusu yapmamız bile yasak

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Dost ayıbı yok gözünü seveyim rolling açmışız burda eğlencesine takip etsen ölür müsün rollinglerde baştan sona takip edilenlere veriliyor zaten buda yapanın insiyatifine bağlı normalde çekiliş yapılıyor yani burda şuan para mevzusu yapmamız bile yasak
ben parada degilim yaptıgın muameleye ayıp dedim cidden kontrol et sayfa 4 den beri totemdeyim ben para felan istemiyorum sadece kontrol et

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,862
2,059
113
Umutks41 dost konu şimdi başka başka yerlere gidecek sen bildiğini yap dost

Burak4650

Mutluluğun formülü; “umursamamak.”
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,902
1,666
113
İŞİN ZOR TARAFI BURASİ REİS İNSİYATİFİ KULLAN KONU KİLİTLENSİN .

doffy16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
729
113
Neyse Beyler güzel bir roll oldu her ne kadar fark edilmesemde en baştan beri burdaydim sorun değil kısmet değilmiş diyelim iyi sabahlar dilerim hepinize 👍

Muslera27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,684
4,446
113
Bırakın zaten adam hep kaybediyor 300 kazanmış Valla herşey para olmuş para olmasa 1.2 kişi den fazla kimse takip bile etmwz tebrikler abi güle güle harca

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
tamam umut at huseyın dostumuza benım hakkımı ama soyle bak adam 100 lırayı 600 yaptı kendı cebıne 100 lıra kalmıyo
abim ben para istemiyorum anlamadınız ki olayı bana diyorki bastan beri yoksun ilk kupon 4,07 de atılmıs ben 4,17 müsade isteyerek katılmısım 4,07 de mi yazmam lazımdı yani onu anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...