Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Koza Alış Veriş Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

archeva

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,105
93
48
Soylu Avm üye oldum limiti nerden alıyoruz bulamadım

archeva

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,105
93
48
Önce sipariş mi veriyoruz nasıl oluyor bu soylu birisi bi anlatsa

archeva

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,105
93
48
Yaptım sonrasında e devlet girişi falan mı olacak kimse anlatmamış dostum

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
337
306
63
@archeva hayatının en büyük hatası soylu avmye bulaşmak olur 1 ay ödeme yapma karını kızını dayını halanı ararlar iPhone 15 i 800-900 bin olarak ödetirler sana faizi dosya masrafları ..

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
457
212
43
İptal et dedim etmedi ne yapmam lazım şimdi
İptal etmek istediğin halde etmedikleri konuşmalarının ekran görüntülerini al. hatta seni haklı çıkaracak herseyin ss'lerini al. Hakkınızda şikayet açacağım de. Sakın kardeş sakın bu soylu avm ye bulaşma. Bunlar yasal çalışan mafyalar. Yedi suleleni rahat bırakmazlar. Hayatını zindan ederler. 1 lira için senden 1000 lira alırlar. Bunlara olan borcun hayat boyu bitmez. Onun için burda ki herkes soylu avm ismi duyduğu ortamı dahi terketmeli. kendine yazık etmemeli.

archeva

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,105
93
48
İptal etmek istediğin halde etmedikleri konuşmalarının ekran görüntülerini al. hatta seni haklı çıkaracak herseyin ss'lerini al. Hakkınızda şikayet açacağım de. Sakın kardeş sakın bu soylu avm ye bulaşma. Bunlar yasal çalışan mafyalar. Yedi suleleni rahat bırakmazlar. Hayatını zindan ederler. 1 lira için senden 1000 lira alırlar. Bunlara olan borcun hayat boyu bitmez. Onun için burda ki herkes soylu avm ismi duyduğu ortamı dahi terketmeli. kendine yazık etmemeli.
İptal ettirdim

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
721
391
63
Soylu AVM zaten her şehirde mağazası var gidin ordan alın

Derkondebel

Banko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,167
2,038
113
Taksitleri düzenli odeyince sorun olmuyor. Odeyememe ihtimaliniz varsa soyluya bulasmayin. Kredi karti gibi 3-5 ay idare etmez. Hayatinizi kaydırır.
Ama sabit bir geliriniz var ve odeyebileceginiz bir şey aliyorsaniz alin. Sorun yaşamazsınız. Ama yine de tavsiye etmem zira çok pahali

Forzatokat1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,905
684
113
Yenikoza satın alma aşamasında kalıyor satın al diyorum işlemiyor tiklanmiyor sebebi ne olabilir Screenshot_2024-12-17-09-33-22-155_org.mozilla.firefox.jpg

Husobey.31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
682
180
43
Taksitleri düzenli odeyince sorun olmuyor. Odeyememe ihtimaliniz varsa soyluya bulasmayin. Kredi karti gibi 3-5 ay idare etmez. Hayatinizi kaydırır.
Ama sabit bir geliriniz var ve odeyebileceginiz bir şey aliyorsaniz alin. Sorun yaşamazsınız. Ama yine de tavsiye etmem zira çok pahali
Kredi karti gibi 3-5 ay idare etmez. Hayatinizi kaydırır.
Bunu yazdın da ne yapıyorlar. İcra mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...