- 536
- 270
- 63
Herkezin ihtiyacı var biran önce alır umarım
Benımde yapıkredı hala beklıyorum hocamyapı kredi ye yatan varmı hiç
Kardesim inanı e devlette nereye yaziyorsunuzDostlar an itibari ile finasbanka geldi para.insallah sizinde gelir.iban verenler beklesin saat 5 i geçmez
Dostum bu tc nin son hanesi ne gore basvuru muhabbeti nedir bilgin varmi bi farkederni senceGelisme olursa yazarim
Suan yazamazsın kardesım..İban lar önceden pandemı 1000 TL ler ıcın başvuru yapılmıştı ozaman forum doldurdu herkes orda ıban yeri vardı oraya yazdı herkes. Şimdi yazan yok yanıE devlette iban ı nereye yazıyoruz tanimliyoruz
Şuan yazamiyorsun.pandemi 1 faz verdiklerinde yazmıştım.suan otomatik geldi.sen iban vermemişsen PTT hesabım varsa oraya yatar.yoksa PTT de eve teslim ederiz falan dediler yada PTT alabilirsen alırsınKardesim inanı e devlette nereye yaziyorsunuz
Onu bilmiyorum yaDostum bu tc nin son hanesi ne gore basvuru muhabbeti nedir bilgin varmi bi farkederni sence
Senin basvuru tarihi kac bro benim son hane 6 persembe gunu diyo ama ben sali gunu basvuru yaptimOnu bilmiyorum ya
Onu bende anlamadım ya bilen varsa açıklayabilirmi benimde cuma ama ben pazartesi yaptın başvuruSenin basvuru tarihi kac bro benim son hane 6 persembe gunu diyo ama ben sali gunu basvuru yaptim
Valla bnim tc de son hane 6Senin basvuru tarihi kac bro benim son hane 6 persembe gunu diyo ama ben sali gunu basvuru yaptim
gelirse yazarsın kardeşBenımde yapıkredı hala beklıyorum hocam
Devletin elli kolu uzun bullurlar bro 😂S.a arkadaslar az once aradim ptt yi parayi brnim ziraat hesap numarami soledi oraya eft yapildi bugun gecer dedi musteri temsilci ama sorun su ben hic ziraat hesabimi yazmamistim bunlar benim hesabimi nerden bulup nasil eft yaptilar
Birader seninki tam gunune denk geliyo benimki sali gunu boyle sansin yaw bu tc son hanesi farkediyormu acabaaValla bnim tc de son hane 6
Basvuru tarihim 23/04/2020 di