- 576
- 141
- 43
Kazanö her slotta geçerlimdir
Değil ayni oyunda devam . Adamlar uyanikkk...Kazanö her slotta geçerlimdir
Bonıs sınıra ulasin diyorEvet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.
Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.
DOMAİN : AGEOFBET388 .com
Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
Konuyu kapat admin limite ulaşıldı hatası veriyor zaten pek de alt yapısı sağlam site gözükmüyor. Canlı da yok zaten.Evet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.
Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.
DOMAİN : AGEOFBET388 .com
Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
Sahte slot ikinci kez patlamiyor .200 spinde 34 lira odedi bosa uye oldukAynısı oldu bende bir defa patlattı hiç ikinci patlamadı dikkat ettim bende sitede sembollerde bile bir faklilik var sanki
Aynen öyle oluyorBu lisansi gördüğünde kacacaksin kardesim 2. Kere patlamior slotlari o yüzden imkansiz