Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ageofbet 200 Freesipin Deneme Bonusu

stalleno

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
55
18
Kusura bakmayın arkadaşlar slot oyunlarindan anlasam sahte olduğunu bilsem paylasmazdim bende de oyuna girdi birşey ödememisti

stalleno

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
55
18
Bosuna insanlar üye olmasın kimse kazanç saglmadiysa

Galata06

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14
5
3
Evet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.

Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.

DOMAİN : AGEOFBET388 .com

Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
Bonıs sınıra ulasin diyor

hoseguardian

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
33
28
Slotlar kesinlikle sonuna kadar kapalı 1 kere oyuna girdi 5 TL ödedi oda 5 scatter ile girdiği için. Spin toplamı 50 TL ödedi onuda cevirdik vermediği gibi aldı. Üye olmayın

gece1524

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
13
8
Evet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.

Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.

DOMAİN : AGEOFBET388 .com

Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
Konuyu kapat admin limite ulaşıldı hatası veriyor zaten pek de alt yapısı sağlam site gözükmüyor. Canlı da yok zaten.

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
489
223
43
ageofbet ismide oyun ismi gibi olmuş age of empires bet deselermiş tam olurmuş :D

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
489
223
43
şaka gibi 200 fs gelen bakiyeye bak :D
ageof.jpg