- 155
- 62
- 28
gitti 120 dolar siteye aktardık 1 saat igeçti ödenmedi işlem geçmişinden felan halledilmezmi site vbetti
2025Abi bazıları şaka gibi kumarı biliyorlar ama kripto sitelerden anlamıyorlar nasıl çekilir yatırılır 2024 yılında hiç kripto nedir bilmeyen genç mi olur allam yaaa
00:00 da sonlandıBONUS BİTTİMİ
Yeni kodlar gelir emin olun00:00 da sonlandı
Vbet mi geçmiş olsun çökmüşlerdirgitti 120 dolar siteye aktardık 1 saat igeçti ödenmedi işlem geçmişinden felan halledilmezmi site vbetti
1 k dır oMilletin sitesi 50 100 dolar çektirir benim zlotta 25 tl eklemiş 500 yap 200 çek diyor 🤣🤣🤣🤣
Benimde 11 dolar spinden çıkanı çektim oluyor muBenim çekim 1 saat 20 dakka oldu gelmedi 12 dolar
Kanıtlamazsan kansızsın 😂 bir kişiden para istediysem bu forumda yazsınVay be kazanç da sigaram yok harçlık at diyen vatandaşa bak
Hoşgeldin eko sen süresiz banlı degilmiydin laBenim çekim 1 saat 20 dakka oldu gelmedi 12 dolar
Bende aynı hatayı yaptım nasıl düzelticez çare bulursan hbr et zaman dolucak belligitti 120 dolar siteye aktardık 1 saat igeçti ödenmedi işlem geçmişinden felan halledilmezmi site vbetti
Bende öyle yaptım gelmedi henüzBenimde 11 dolar spinden çıkanı çektim oluyor mu
Oldu 350 rekor suan
Aman diyim reis senin agzin ne soylirHoşgeldin eko sen süresiz banlı degilmiydin la
geldımı pekı dost ödemeOldu 350 rekor suan
ben sabaha kadar buradayım siz gidinBu konu 500 sayfa olur çöplüğümuze dönelim biz @Ugurr @efkalade1