- 238
- 46
- 28
bize daha ödemedi en iyisi uyumak hadi herkese Allah rahatlık versin
Beyler burdan üye olana odemiyorlae herhalde ya kısacaYok bana sms geldi ordan üye oldum
Tersten beri 😄Çok saçma bir sıralamayla geliyor paralar 😂
Bende öyle üye oldum 3 saat oldu gelen giden yokBeyler burdan üye olana odemiyorlae herhalde ya kısaca
Kod neydi dostKocaburunun ortaklık kodu bu değil ki?
Başkan iptal etmediği sürece umut vardır inşallah öder sabret bekle bu gibi siteler betco gibi pislik sitelerin yaptığı çirkefligi yapmaz öderse herkeze öder çünkü daha önce çok böyle sitelerden çeken olduBeyler burdan üye olana odemiyorlae herhalde ya kısaca
sen gercek bir bagımlı kumarbazsıntek derdimiz şu siteden çektiğimiz 100 dolarlar olsa uyumak kolay reis beyin uyutmuyorrs
Kanka buradan üye olan hiçbir kişiye ödeme yapılmadı SMS veya ref linkiyle üye olanlara 30 dkda bile ödeme yapildi boşa bekledik bu saate kadar geçmiş olsun iyi gecelerÖdemeyecek adam hiç ödemez ödeme bekleyenleri sadece burdaki insanlar olarak gormeyin biandan o guruba bakıyorum kod paylasilan binlerce kişi ödeme bekliyor ve yuzlercesine yapıldı herkesin sırası gelecek sabredin
15 dakika odedi nasıl bekliyonuz anlamadimAdam 100 doları 1 saate çekmiş biz 30 doları 3 saattir bekliyoruz
Şuan bulaşma osldemelwr gelmiyor araya kaynamasinSitede ilk yatirim bonusu var yuzde 100 tekli 1.80 10 kat ne diyorsunuz denenir mi dostlar