Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asomento

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
150
27
28
En sondan başa doğru mu kontrol ediyorlar anlamadım ki saldım ben 3.5 saat ödenmeyen para ödenmez bol şans herkese

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
635
584
93
Beyler burdan üye olana odemiyorlae herhalde ya kısaca
Başkan iptal etmediği sürece umut vardır inşallah öder sabret bekle bu gibi siteler betco gibi pislik sitelerin yaptığı çirkefligi yapmaz öderse herkeze öder çünkü daha önce çok böyle sitelerden çeken oldu

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
357
83
Ödemeyecek adam hiç ödemez ödeme bekleyenleri sadece burdaki insanlar olarak gormeyin biandan o guruba bakıyorum kod paylasilan binlerce kişi ödeme bekliyor ve yuzlercesine yapıldı herkesin sırası gelecek sabredin

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
249
67
28
Ödemeyecek adam hiç ödemez ödeme bekleyenleri sadece burdaki insanlar olarak gormeyin biandan o guruba bakıyorum kod paylasilan binlerce kişi ödeme bekliyor ve yuzlercesine yapıldı herkesin sırası gelecek sabredin
Kanka buradan üye olan hiçbir kişiye ödeme yapılmadı SMS veya ref linkiyle üye olanlara 30 dkda bile ödeme yapildi boşa bekledik bu saate kadar geçmiş olsun iyi geceler

Altanx06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,988
113
Sitede ilk yatirim bonusu var yuzde 100 tekli 1.80 10 kat ne diyorsunuz denenir mi dostlar

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,186
637
113
Adamın telegrami binlerce bekleyen var , bize anca sabah düşer, iyi geceler cümleten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...