- 118
- 42
- 28
benim 4 olduevet saat 3:45 tam 3 saat oldu hala bekliyoruz
benim 4 olduevet saat 3:45 tam 3 saat oldu hala bekliyoruz
Bekliyoruz gel artıkAynı şekil valla şuan tam 4 saat oldu cildircam ulen nasıl iştir ya
Hadi inşallah dişimizi Sika Sika dis kalmadı bekonuyu takibi bırakıyorum an itibariyle bekleyen arkadaşlar birkaç saat daha sıkın dişinizi yolda Ekli dosyayı görüntüle 699368
Herkes böyle yaptı hacı zaten başka yolu mu var sankiBilmeyenler bu adamın dediğini aynısı yapsin çektim boyleEkli dosyayı görüntüle 699369
Gelir aga sakin. Ödeme yapmicak olsalar çoktan silerlerdi. max 1-2 saate gelir hesaplaraHadi inşallah dişimizi Sika Sika dis kalmadı be
75 de ödenmiş sıra benim 80 dolara geliyor galiba 😁😁konuyu takibi bırakıyorum an itibariyle bekleyen arkadaşlar birkaç saat daha sıkın dişinizi yolda Ekli dosyayı görüntüle 699368
ulan bize niye atmıyorlar çıldırıcaz yakonuyu takibi bırakıyorum an itibariyle bekleyen arkadaşlar birkaç saat daha sıkın dişinizi yolda Ekli dosyayı görüntüle 699368
23.55 yok dahaevet saat 3:45 tam 3 saat oldu hala bekliyoruz
20 kere yazdım 27 dolar 4 saattir beklemedeDediğim gibi önce düşük miktarları ödüyorlar bence
bekle kanka uyu istiyosan sabah mutlu uyanırsınulan bize niye atmıyorlar çıldırıcaz ya
telegram kanalı hangisiBeyler bu siteye sponsor olan telegram kanalıninin yoneticileri çok iddiali konuşuyorlar site sahibi çok çok sağlam biriymis hakkettende 70 dolar 80 dolar bedavadan herkesinkini oduyorlar tek tek herkesin ödemesi yapılacakmis sabirla bekleyiniz diyor adam
Bekliyoruz sabırla bürolarına saldıracak halimiz yokBeyler bu siteye sponsor olan telegram kanalıninin yoneticileri çok iddiali konuşuyorlar site sahibi çok çok sağlam biriymis hakkettende 70 dolar 80 dolar bedavadan herkesinkini oduyorlar tek tek herkesin ödemesi yapılacakmis sabirla bekleyiniz diyor adam
Kardesim adam borsaya nasil çekerim kismini sormuyo borsadan bankaya nasil çekerim diyoBen ilk kez kripto çektim anlamam kripto geçmiş mesajlarda biri sağolasın ayrıntılı anlatmış yazdıklarını yaptım çektim biri ilk mesajlar da var anlatmış nasıl çekileceğini bende bilmiyodum