Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hastalık Hakkında

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,086
3,455
113
Aynen bu hastalık çok yaygın bu aralar neden oluyor acaba
Neden olcak telefondan google play store ve google hizmetlerinden oluyo insanlara sinyal yolluyorlar vucutlarina koronoda boyle oldu azcik kafasi calisan insan anliyo zaten isteyen arastirsin youtubdan ...

Seedorf1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
709
98
28
Çok geçmiş olsun dostum panik atak bende zamanında devamlı koşa koşa acillere giderdim sonunda Gelme artık felan demeye başladılar yani deli muamelesi yapıyorlar kendini dinleme nefes egzersizleri yap rahatla iyi gelicek

mkdrn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
279
115
43
Kardeşim oncelikle geçmiş olsun aynı belirtiler bendede vardı doktora gittim akciğer filmi vs sonuç zaature olmuz en kısa zamanda git değişik bir salgın var antibiyotiğe başlaman lazım

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,243
6,054
113
Ses kısılma ara ara fakat hemen öldürdüğünde geri geriyor
Çok geçmiş olsun dostum bende de vardı hemen hemen aynıları bu ara salgın var gripsin önemli bi şey değil git acile bi serum ye doktora görün o da bi antibiyotik çakar 3-5 güne bi şeyin kalmaz

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,338
577
113
1 sene önce özelde detaylı tarama yaptırdım efor felan cihaza bağladılar saat gibi dedi hiçbir şey yok dedi
Reis kumar oynayan kişileriz kalp bu bizim bir tanıdığı da bir şeyin yok dediler eve gonderdiler adam akşamı beyin kanamasindan gitti yine de sen bilirsin tabi

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,957
1,181
113
ARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan varmı sizce ne olabilir
kanka sende panikatak anksiyete depresyon tarzı bişeyler başlamıştır muhtemelen tahlillerini yaptır sıkıntı çıkmazsa psikolojiktir bu ülkede yaşayıp bunları yaşamayan azdır

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,295
1,524
113
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan varmı sizce ne olabilir
Kaç gündür siteden çekim yapamıyorsun? İlacın güzel bir Payfix çekimi %100 tedavi budur

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,404
875
113
Geçmiş olsun reis yer Trabzon aynı böyle belirtilerle gittik sülalece hepimize zatüre dedi salgın varmıs annem babam kardeslerimi hep yatırdı benide yatıracaktı işe yeni girdim yatarsam kovulcam diye yatamadım Allâh sonumuzu hayırlı eylesin ilaclarla topladık biraz

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,403
10,252
113
1 haftadır koku alamıyorum hasta oldum geçmiyor. Covid mi acaba diye düşünüyorum.

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,975
1,442
113
Korona olmuşsun

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
179
43
Viski iç geçer ben hasta olunca içip içip hastalığa evrene tanrıya vs vs sovuyorum geciyo ertesinde