Neden olcak telefondan google play store ve google hizmetlerinden oluyo insanlara sinyal yolluyorlar vucutlarina koronoda boyle oldu azcik kafasi calisan insan anliyo zaten isteyen arastirsin youtubdan ...Aynen bu hastalık çok yaygın bu aralar neden oluyor acaba
ihmalEn büyük şüphem o zaten
İhmal etme kardeş . o hatayı ben yaptım amann amannn cenemesini çektim tekrar geçmiş olsun acil şifalar 🙏En büyük şüphem o zaten
1 sene önce özelde detaylı tarama yaptırdım efor felan cihaza bağladılar saat gibi dedi hiçbir şey yok dediKalp krizi belirtileri reis acilen hastaneye git
Çok geçmiş olsun dostum bende de vardı hemen hemen aynıları bu ara salgın var gripsin önemli bi şey değil git acile bi serum ye doktora görün o da bi antibiyotik çakar 3-5 güne bi şeyin kalmazSes kısılma ara ara fakat hemen öldürdüğünde geri geriyor
Grip boyle olmaz kardesimÇok geçmiş olsun dostum bende de vardı hemen hemen aynıları bu ara salgın var gripsin önemli bi şey değil git acile bi serum ye doktora görün o da bi antibiyotik çakar 3-5 güne bi şeyin kalmaz
Reis kumar oynayan kişileriz kalp bu bizim bir tanıdığı da bir şeyin yok dediler eve gonderdiler adam akşamı beyin kanamasindan gitti yine de sen bilirsin tabi1 sene önce özelde detaylı tarama yaptırdım efor felan cihaza bağladılar saat gibi dedi hiçbir şey yok dedi
kanka sende panikatak anksiyete depresyon tarzı bişeyler başlamıştır muhtemelen tahlillerini yaptır sıkıntı çıkmazsa psikolojiktir bu ülkede yaşayıp bunları yaşamayan azdırARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan varmı sizce ne olabilir
Genizlerim tıkanıklık var balgam var burnum tıkalı bu ayrı ama bende öleceğim hissi ve bayılma hissi var çok yoğun yanı kendimi tutmasam bayılacamGrip boyle olmaz kardesim
Kaç gündür siteden çekim yapamıyorsun? İlacın güzel bir Payfix çekimi %100 tedavi budurARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Bendeki olay şu birkaç gündür halsizlik devamlı yatma hissi bayılma hissi var sanki ölecekmiş gibi bir his neredeyse acil gidicem okadar kötü sizde böyle bir durum yaşayan varmı sizce ne olabilir
1 haftadır koku alamıyorum hasta oldum geçmiyor. Covid mi acaba diye düşünüyorum.ARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Korona olmuşsunARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!
Dedimi yap kardesim bi süre wifi kapat hattını telefondan çıkarGenizlerim tıkanıklık var balgam var burnum tıkalı bu ayrı ama bende öleceğim hissi ve bayılma hissi var çok yoğun yanı kendimi tutmasam bayılacam
Maddi durum nasilARKADAŞLAR öncelikle randevu aldım!