Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,570
4,907
113
Hayırlı geceler bol şanslar arkadaşlar
Bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi
1xbetten payfix ile 250 TL çektim normalde site içi mesaj geldiğin de para hesapta olurdu 15 saat oldu gelen giden yok :) daha önce böyle bir olay yaşıyan var mı ?

Dream16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
202
100
43
Nerden bulaştim bu işlere 10 yılımı aldı ne battım ne çıktım paranın bendeki değerini kaybettirdi bu bela bırakamıyorum da ne istediğimide bilmiyorum 500 k alsam neden 1 m olmasın diye oynarım para kavramını yitirdim ama en önemlisi zamanımı yitiriyorum lanet olsun böyle saçma hayata yaşım 39 kendimden utanıyorum artık saçma sapan işlerle uğraşıyorum hayır kazanıyorum geri veriyorum kazanıyorum geri veriyorum herkeste oluyordur mutlaka burda ne insanlar var neler kazanıp kaybeden ne ocakların söndüğü Allah'a şükür ailemle bir sıkıntım yok ama bu nasıl bir kısır döngü anladım dün 20 k kazandım bugün kod kovaliyorum şaka gibi bu illet kusura bakmayın dostlar içimi dökmek istedim herkese hayırlı geceler..

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,570
4,907
113
Hayırlı geceler bol şanslar arkadaşlar
Bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi
1xbetten payfix ile 250 TL çektim normalde site içi mesaj geldiğin de para hesapta olurdu 15 saat oldu gelen giden yok :) daha önce böyle bir olay yaşıyan var mı ?
+

stalinque

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
1,146
113
beyler rolling dusunuyorum sabaha site öneriniz varmı galabete atsam sıkıntı yaşarmıyım