- 428
- 309
- 63
Kefil istediğine bakma banada öyle SMS hatta önden bir taksit ödenecek denildi ama sonra onayliyorlar iptal etmeseydin bendende istediler sonra dediler onaylandıIcram yok bana vermedıler. Kefıl istıyorlar. Bende ıptal ettım
Kefil istediğine bakma banada öyle SMS hatta önden bir taksit ödenecek denildi ama sonra onayliyorlar iptal etmeseydin bendende istediler sonra dediler onaylandıIcram yok bana vermedıler. Kefıl istıyorlar. Bende ıptal ettım
Sana kimse güvenmez ozamanAllah affetsin limiti bozdurdum adam parayı gönderdi sonra pişman oldum siparişi iptal ettim adamda sövdü
Adamın gonderdigi parayı iade etmissindir umarım kralAllah affetsin limiti bozdurdum adam parayı gönderdi sonra pişman oldum siparişi iptal ettim adamda sövdü
Para yoktu gönderemedim hacı yaAdamın gonderdigi parayı iade etmissindir umarım kral
Hangi limiti bozdurdunPara yoktu gönderemedim hacı ya
KimAllah affetsin limiti bozdurdum adam parayı gönderdi sonra pişman oldum siparişi iptal ettim adamda sövdü
Boş ver kardeşim. Bunlardaki beyni kuşa taksak kuşun bütün fonksiyonları durur 😆Adam o kadar parayı sana 10-12 ay bağlayacak aynı paraya vermesini bekliyorsun bunlar da yasal tefeci zaten aklı olan bulaşmaz
Ne kadarPara yoktu gönderemedim hacı ya
Kimde bozdurdunPara yoktu gönderemedim hacı ya
Artık adam kimseye güvenmeyeceğini anlamıştır ve limit bozumu yapacak kişileri dolandırır senin yüzünden. Ne adi herifsin 🤣Allah affetsin limiti bozdurdum adam parayı gönderdi sonra pişman oldum siparişi iptal ettim adamda sövdü
Bence atıyor kimse ön ödemeli bozdurmazArtık adam kimseye güvenmeyeceğini anlamıştır ve limit bozumu yapacak kişileri dolandırır senin yüzünden. Ne adi herifsin 🤣
bu bozdurma işine yeni girmiş olması lazımBence atıyor kimse ön ödemeli bozdurmaz
Yalan diyor bence gkkkbu bozdurma işine yeni girmiş olması lazım
yoksa bilen biri asla ön ödemeli olarak almaz
Lan manyak buyur alBence atıyor kimse ön ödemeli bozdurmaz
Su arkadasin numarasini verebiliyor musunBorcum çok bide bu borca giremem param olunca atacam adamın parasını ama
Sildim engelledim belki dolandırıcı olarak şikayet eder beniSu arkadasin numarasini verebiliyor musun
Ne diyon avelLan manyak buyur al